Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Szia!

Örülünk, hogy benéztél hozzánk, reméljük tetszenek a termékeink. Mi nagyon szeretjük dokumentálni a fontos pillanatokat, képek, videók és fotókönyv formájában is. Mottónk: A pillanatot először ÉLD MEG! – de ne feledkezz el annak megörökítéséről sem.

2 kisgyermekünk van, belőlük inspirálódunk. Születésüktől kezdve használunk mérföldkőkártyákat, de rájöttünk, hogy a mi stílusunkhoz egy sokkal letisztultabb design illene.

Imádjuk a fiainkat fotózni és nagy szerencsénkre ezt ők is szeretik. A pici Nándinak a nagy pillanatait mindig közösen örökítjük meg. Marci, a nagytesó is szereti kivenni a részét a háttér beállításában, a babakártyák elrendezésében, de a pózolásból sem szeret kimaradni.

Innen jött az ötlet, hogy a babakártyák mellett kiegészítő kártyákat is kínáljunk. Ezen lapokat, a baba egy éves kora után is fel lehet használni és a tesók fotózásakor is bevethetőek, több alkalommal.

Kismamakártyáinkkal a pocak növekedését, örökbefogadós kártyáinkkal a bizakodó várakozás pillanatait lehet megörökíteni.

És mi van a csajokkal, akik szeretik lefotózni a főztjüket, a kávéjukat, az outfitjüket, a helyet ahová elutaznak, egy csokor virágot, egy elragadó pillanatot, a karácsonyi készülődést, vagy bármit, ami őket boldoggá teszik? A Ti számotokra találtuk ki a pillanatkártyákat.

Lesd meg a termékeinket és kövesd az instagram oldalunkat, hogy ötleteket meríthess belőle saját képeid elkészítéséhez.

 

Fotózásra fel! Számtalan boldog percet és dokumentálásra is váró pillanatot kívánunk Nektek:

Benkó Melinda, Benkó János és

A FAMILY AND STYLE CSAPATA