Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fehér örökbefogadó kártyák

3.490 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.200 Ft
Várható szállítás: 2022. június 28.

Leírás

Ti nők! És ti férfiak! A szemünkben Ti vagytok a hétköznapi hősök! Minnyájatoknak nagyon szorítunk, hogy mielőbb teljes lehessen a családotok és azt a rengeteg szeretetet, ami a szívetekben van, megoszthassátok a gyermeketekkel.

Ti ugyanúgy várakoztok, akár egy kismama. Sajnos általában jóval hosszabb a ti utatok, de miért ne lehetne ezt is megörökíteni? Nektek ajánljuk ezt a kártyacsomagot, amennyiben szeretnétek ti is dokumentálni a várakozás pillanatait és az első közös alkalmakat.

Hogyan használd a kártyát? Fotózd le a lapokat a gyermekeddel, vagy a várakozás idejében 1-1 kiegészítővel, ami az éppen aktuális eseményre, pillanatra a leginkább jellemző. Ne felejtsd el a kártyák hátuljára feljegyezni a dátumot sem! Így bármikor visszanézheted mikor találkoztatok először a gyermeketekkel, mikor vittétek Őt haza, mikor szólított először anyának és apának Benneteket, mikor kirándultatok, vagy mikor Karácsonyoztatok először együtt.  A kártyák segítségével könnyebb dolgod lesz, ha albumot készítesz a gyermekednek. A lapok hátuljára feljegyzett dátumokat átvezetheted a fotókönyvbe, a kártyákkal készült fotókat beragaszthatod és a képek segítenek majd felidézni a nagy pillanatokat.

Újszülött gyermek örökbefogadása esetén ajánljuk, hogy egészítsétek ki a rendelést a baba kártyákkal, melyekkel megörökíthetitek a baba növekedését hónapról hónapra és többek között azt is, hogy mikor kezdett el a pici kúszni-mászni, mikor bújtak ki az első fogacskák, mikor indult el, vagy mondta ki az első szavát.


Ha feltöltöd a képeket a social media felületekre, jelöld be rajta a @familyandstyle oldalt, hogy mások is szurkolhassanak és Veletek együtt örülhessenek mikor családdá váltok! Használd a #fontospillanat #familyandstylepillanat hashtageket. Köszönjük, hogy minket választasz és részesei lehetünk a Ti nagy, olykor nehéz, de végül elképesztően boldog pillanataitoknak, az első alkalmaknak. Hatalmas öleléssel kívánunk bizakodó várakozást és nagyon sok örömöt Nektek!

 

300 grammos papír, 10 x 10 cm, lekerekített szélek

Színválaszték: fehér vagy fekete

 

A csomag tartalma:

 1. Mindennél jobban várunk
 2. Ez lesz a szobád
 3. Ma találkoztunk Veled először
 4. Rengeteg szeretet van számodra a szívünkben
 5. Anyának szólítottál <3
 6. Apának szólítottál <3
 7. Ma öleltem meg először Anyát
 8. Ma öleltem meg először Apát
 9. Ma adtam először puszit Anyának
 10. Ma adtam először puszit Apának
 11. Vidám napunk van
 12. Ez egy nehéz nap volt
 13. Az első együtt töltött Anyák napja
 14. Az első együtt töltött Apák napja
 15. Az első közös Karácsonyunk
 16. Az első együtt töltött Húsvét
 17. Az első kirándulásunk
 18. Hurrá! Nyaralunk!
 19. Ma érkeztem HAZA
 20. Szülinapos
 21. Névnapos
 22. Egy évvel ezelőtt lettünk egy család

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.