Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

5. Szállítás
A megrendelt termék átvétele – a Megrendelő választásától függően – az alábbi módokon történhet.
5.1. Személyes átvétel
A Megrendelő átveheti megrendelését a Szolgáltató 2120 DUNAKESZI, Flórián utca 13., ajtó:3 szám alatt található székhelyén. Ebben az esetben szállítási költség nem kerül felszámolásra.
5.2. Szállítás futárszolgálattal (utánvétellel, vagy előre fizetéssel) a Megrendelő által megadott címre történő kikézbesítéssel

25.000,- Ft-ig 25.001,- Ft-tól
990,- Ft ingyenes


6. Fizetés5.3. A Megrendelő köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag és a termék sértetlenségét, darabszámát ellenőrizni és az átvételi elismervényt aláírni. Mennyiségi hiány vagy sérült csomagolás, termék esetén a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hiányt, vagy hibákat. A nem sértetlen csomagolású terméket a Megrendelő csak saját felelősségére veheti át. A jegyzőkönyv felvételének hiányában a Szolgáltató semmilyen mennyiségi reklamációt nem fogad el.
5.4. A Szolgáltató a megrendelt terméket minden esetben csomagolt küldeményként szállítja.

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:

6.1. Személyesen történő átvétel esetén a Megrendelő a megrendelt terméket a Megrendelés Szolgáltató részéről történő visszaigazolásának a Megrendelő e-mail címére történő megérkezésétől számított 48 órán belül a Szolgáltató K&H Banknál vezetett 10402018-50526976-67511006 számú bankszámlájára előre történő átutalással fizetheti meg azzal, hogy ezen 48 óra elteltével a megrendelés érvényét veszti és a Szolgáltató úgy tekinti, hogy a Megrendelő a megrendelésétől elállt.

6.2. Webáruházból (familyandstyle.hu) történő megrendelés esetén a Megrendelő a megrendelt terméket az átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával fizetheti ki. Ez utóbbi esetben utánvét esetén a küldeményt annak átvételével egyidejűleg készpénzben – vagy ha a szállító ennek lehetőségét biztosítja, bankkártyával – kell megfizetni a Szolgáltató megbízásából eljáró szállítónak.

6.3. Fizetési lehetőségek:

6.3.1. Webshopon leadott rendelés esetén:

- személyes átvétel esetén: az átvétel helyszínén készpénzben, vagy előzetesen átutalással

- futárszolgálattal  történő megrendelés esetén: utánvéttel, vagy előzetesen átutalással

6.3.2. E-mailben leadott rendelés esetén: előre utalással

6.4. A Megrendelő az általa megrendelt termék(ek) vételárát, illetve a megrendelőlapon feltüntetett és a Szolgáltató által visszaigazolt szállítási díjat minden esetben magyar Forintban legkésőbb az áru átvételekor, számla ellenében, egy összegben fizeti meg.

A Szolgáltató által kiállított számlát a csomag minden esetben tartalmazza.