Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szivárvány mintás örökbefogadó kártyák

3.990 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.200 Ft
Várható szállítás: 2022. június 28.

Leírás

Ti nők! És ti férfiak! A szemünkben Ti vagytok a hétköznapi hősök! Minnyájatoknak nagyon szorítunk, hogy mielőbb teljes lehessen a családotok és azt a rengeteg szeretetet, ami a szívetekben van, megoszthassátok a gyermeketekkel.

Ti ugyanúgy várakoztok, akár egy kismama. Sajnos általában jóval hosszabb a ti utatok, de miért ne lehetne ezt is megörökíteni? Nektek ajánljuk ezt a kártyacsomagot, amennyiben szeretnétek ti is dokumentálni a várakozás pillanatait és az első közös alkalmakat.

Hogyan használd a kártyát? Fotózd le a lapokat a gyermekeddel, vagy a várakozás idejében 1-1 kiegészítővel, ami az éppen aktuális eseményre, pillanatra a leginkább jellemző. Ne felejtsd el a kártyák hátuljára feljegyezni a dátumot sem! Így bármikor visszanézheted mikor találkoztatok először a gyermeketekkel, mikor vittétek Őt haza, mikor szólított először anyának és apának Benneteket, mikor kirándultatok, vagy mikor Karácsonyoztatok először együtt.  A kártyák segítségével könnyebb dolgod lesz, ha albumot készítesz a gyermekednek. A lapok hátuljára feljegyzett dátumokat átvezetheted a fotókönyvbe, a kártyákkal készült fotókat beragaszthatod és a képek segítenek majd felidézni a nagy pillanatokat.

Újszülött gyermek örökbefogadása esetén ajánljuk, hogy egészítsétek ki a rendelést a baba kártyákkal, melyekkel megörökíthetitek a baba növekedését hónapról hónapra és többek között azt is, hogy mikor kezdett el a pici kúszni-mászni, mikor bújtak ki az első fogacskák, mikor indult el, vagy mondta ki az első szavát.


Ha feltöltöd a képeket a social media felületekre, jelöld be rajta a @familyandstyle oldalt, hogy mások is szurkolhassanak és Veletek együtt örülhessenek mikor családdá váltok! Használd a #fontospillanat #familyandstylepillanat hashtageket. Köszönjük, hogy minket választasz és részesei lehetünk a Ti nagy, olykor nehéz, de végül elképesztően boldog pillanataitoknak, az első alkalmaknak. Hatalmas öleléssel kívánunk bizakodó várakozást és nagyon sok örömöt Nektek!

 

300 grammos papír, 10 x 14,5 cm, lekerekített szélek

 

A csomag tartalma:

 1. Mindennél jobban várunk
 2. Ma csörrent meg a telefon
 3. Ma láttunk Téged először
 4. Ma találkoztunk először
 5. Ez lesz a szobád
 6. Ma érkeztem haza
 7. Rengeteg szeretet van számodra a szívünkben
 8. Anyának szólítottál
 9. Apának szólítottál
 10. Ma öleltem meg először Anyát
 11. Ma öleltem meg először Apát
 12. Ma adtam először puszit Anyának
 13. Ma adtam először puszit Apának
 14. Vidám napunk van
 15. Ez egy nehéz nap volt
 16. Az első Anyák napja
 17. Az első Apák napja
 18. Az első közös Karácsonyunk
 19. Az első közös Húsvétunk
 20. Az első kirándulásunk
 21. Hurrá! Nyaralunk!
 22. Szülinapos
 23. Névnapos
 24. Egy évvel ezelőtt lettünk egy család
 25. A család az család

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.